+36 (30) 865 5190 hello@avetax.hu

Könyvelési díjak

Székesfehérvár – könyvelés, bérszámfejtés árak

Könyvelési díjak Székesfehérváron

A könyvelési díjak meghatározása egy cégnél több tényezőtől  függ, így most mi is csak egy általános díjszabást tudunk neked egyenlőre mutatni.

A végleges, egyénre szabott havidíjad, a vállalkozásod alábbi tényezői fogják módosítani

Létszám

Árbevétel

Könyvelendő anyag mennyisége

Tevékenységi kör

Telephelyek száma

Beküldendő nyomtatványok száma

Futó, vagy induló pályázatok száma

Könyvelési díjak

(A havi irányárak, bruttó forint összegben értendőek)

Beszéljük át, kérj visszahívást

 Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb visszahívunk a +36 (30) 865-5190 telefonszámról. Válaszd ki melyik kategória a legjellemzőbb a vállalkozásodra, és jelölj meg egy időpontot, amikor szerinted a legjobb lehet egy rövid telefonos egyeztetésre.

10 + 13 =

Rólunk mondták

„Azt mondják a KATA-s vállalkozás az egyik legegyszerűbb vállalkozási forma, és nem igényel könyvelőt a működéséhez. Lehet, hogy így van, de tőlem nagyon messze állt korábban az adózással, és a mindenfajta vállalkozói léttel együttjáró ügyintézések, és bevallások készítése. A lányok a kezdetektől fogják úgymond a kezemet, és minden rendben is megy. Köszönöm!

K. Arianna – vállalkozó 

“Jó döntés volt amikor áthoztam a cégem könyvelését, és bérszámfejtési munkáit a korábbi könyvelőmtől. Úgy gondolom, itt megkapom a kellő figyelmet és gyorsaságot, ha valamire szükségem lenne, még akár soron kívűl is. A bevallások időben beérnek, és minderől tájékoztatnak, ezek a dolgok fontosak nekem”

K. András – cégvezető

Pin It on Pinterest

Share This