+36 (30) 865 5190 hello@avetax.hu

A könyvelő - Tőlünk - Neked

Minden határidőre, adóbírságmentes könyveléssel – Székesfehérvár

 

Szolgáltatásaink

Kicsit rólunk – Könyvelő

 

Hisszük hogy „a jó könyvelő az adójogszabályok pontos és naprakész ismeretéről ismerszik meg.” Mindig arra törekszünk, hogy a jogszabályok változásait napról-napra kövessük, és azokat a munkánk során megfelelően alkalmazni is tudjuk. Ez a hosszútávú, kiegyensúlyozott, színvonalas munka alappillére.

Mérlegképes könyvelők vagyunk, 15+ éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Tudásunkat és gyakorlati tapasztalatunkat több könyvelőirodában szereztük, és nyugodtan mondhatjuk, hogy láttunk már “mindent”, nem fogunk meglepődni a hirtelen jött megoldandó feladatok láttán.

Nyugalomra vágysz a céged könyvelésében?

Segítünk neked megtalálni az optimális utat az adójogszabályok sűrűjében, úgy hogy közben minden általunk vállalt bejelentési kötelezettségünket határidőre, és pontosan teljesítünk, hogy egy ellenőrzésbiztos könyvelése legyen a cégednek, és te nyugodt lehess, mert szakértő kezekben van a könyvelésed.

Keress meg minket bátran, ha ezek a kérdések téged is foglalkoztatnak:

 

  • Céget alapítanál, de jó lenne, ha valaki mutatná az utat hozzá?
  • KATA-s vállalkozásod van, de nem vagy benne biztos, hogy milyen bevallási kötelezettségeid vannak?
  • Egyéni vállalkozóként szeretnéd, ha az idődet a vállalkozásodra, és nem az adminisztratív kötelességeidre kellene fordítani?
  • Működő KFT-d, BT-d van, de úgy érzed, hogy a jelenlegi könyvelőd nem fordít elég figyelmet a dolgaidra?
  • Egyre nehezebb cégen belül megoldanod, mert túl sok időt, és figyelmet kell fordítanod a munkatársaid bér és munkaügyi feladataira?

Adóellenőrzés = gyomorgörcs?

Hiszünk abban, hogy lehet olyan a precíz a könyvelésed, ami megállja a helyét az adóellenőrzések során, és így amíg velünk dolgozol adóbírság-mentes lesz.

Mindig minden határidőre

Kínosan ügyelünk arra, hogy minden bevallás, és ránk bízott feladat pontosan, precízen, és határidőre elkészüljön, és a megfelelő hatóság részére az el is legyen küldve.

Könnyen elérsz minket

Tudjuk, hogy neked a saját ügyeid a legfontosabbak, és hogy az a lehető leggyorsabban el is legyen intézve. Mivel mi nem egy egyszemélyes könyvelés vagyunk, így van elegendő erőforrásunk, hogy az ügyeid a lehető leggyorsabban megoldjuk, és időben választ kapj tőlünk.

Érthetően kommunikálunk

Tudjuk, hogy fontos a megfelelő kommunikáció a cégvezető és a könyvelője között.  Míg a cégvezető feladata, hogy a dolgok megfelelően működjenek, addig a könyvelő dolga pedig, hogy érthetően át tudja adni azokat az információkat, amik szükségesek a megfelelő pénzügyi döntések meghozatalához. Ebben tudunk segíteni,  ezért érthetően kommunikálunk, és nem a szakszavakkal akarunk felvágni.

Sosincs időd semmire? Válaszd a kényelmes könyvelést!

Mindenkinek az ideje a legdrágább, és általában abból van a legkevesebb egy cégvezetőnek is. Tudunk neked egy kis időt spórolni, legalább is a könyveléssel kapcsolatban. Nem kell minden hónapban neked elhozni a könyvelési anyagaidat, ha úgy gondolod, megbeszélünk egy időpontot, és elmegyünk hozzád érte, vagy elküldjük érte a futárunkat.

100% pénzügyi garancia

Aggódsz esetleg a könyvelési hibák miatti pénzbírságtól? Nem kell, mert be vagyunk biztosítva! 

Regisztrált tagok vagyunk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületében (MKOE), ami azt jelenti, hogyha valamilyen könyvelési hiba miatt adóhatósági bírságot kapnál, akkor a biztosító fedezné az általunk okozott kárt. Na, de hát nyilván ilyen eset még nem fordult elő, és a mi hibánkból nem is fog előfordulni, ezt garantáljuk!

Velünk találkozhatsz

Számunkra izgalmas kihívást jelent, amikor egy bonyolult gazdasági eseménnyel találkozunk. Valljuk, hogy az ügyféllel együttműködve közösen meg tudjuk találni a mindenki számára megnyugtató, optimális megoldást, még a nehéznek tűnő helyzetekben is.

Adrienn

Adrienn

Mérlegképes könyvelő

Viktória

Viktória

Mérlegképes könyvelő

Emese

Emese

Mérlegképes könyvelő

Rólunk mondták

„Jó döntés volt amikor áthoztam a cégem könyvelését, és bérszámfejtési munkáit a korábbi könyvelőmtől. Úgy gondolom, itt megkapom a kellő figyelmet és gyorsaságot, ha valamire szükségem lenne, még akár soron kívül is. A bevallások időben beérnek, és mindenről tájékoztatnak, ezek a dolgok fontosak nekem”

K. András – cégvezető

Azt mondják a KATA-s vállalkozás az egyik legegyszerűbb vállalkozási forma, és nem igényel könyvelőt a működéséhez. Lehet, hogy így van, de tőlem nagyon messze állt korábban az adózással, és a mindenfajta vállalkozói léttel együttjáró ügyintézések, és bevallások készítése. A lányok a kezdetektől fogják úgymond a kezemet, és minden rendben is megy. Köszönöm!

K. Arianna – vállalkozó 

Lépj velünk kapcsolatba

3 + 2 =

Elérhetőségeink

Bármilyen kérdésed lenne, keress meg kérlek valamelyik elérhetőségünkön, és beszéljünk.

Hívd ezt a számot: (06) 30 865 5190
Ide írj e-mailt: hello@avetax.hu
8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3/B
AlbaComp Irodaház, I. emelet